Pasta rybna z koperkiem
Propozycja na dziś – pasta rybna z koperkiem.
![Pasta rybna](https://i0.wp.com/elawkuchni.pl/wp-content/uploads/2018/11/pasta-1.jpg?resize=600%2C400)
Składniki:
1 makrela wędzona
2 ogórki kiszone
1 średnia cebula
szczypta soli i pieprzu
2 łyżki majonezu
1 łyżka posiekanego koperku
![Pasta rybna](https://i0.wp.com/elawkuchni.pl/wp-content/uploads/2018/11/pasta.jpg?resize=600%2C378)
Wykonanie:
Rybę obrać z ości i widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Cebule pokroić w drobną kostkę. Ogórek jeżeli ma zbyt grubą skórkę to obrać i też pokroić w drobną kostkę, dodać koperek i przyprawy wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z ciemnym pieczywem.