Szybko, smacznie i zdrowo

Rozmaitości

PATISON

PATISON

Byłam dzisiaj doglądnąć moją działkę, Nie miałam wiele ostatnio okazji tam zaglądać (bo jest za miastem), a tam wyrosły już patisony. Nie bardzo wiem co z nic zrobić więc proszę o radę, może ktoś ma sprawdzone przepisy chętnie skorzystam.

patison 1

Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo jest robione telefonem.

Zobacz również

6 komentarzy

  1. Można patisona dodać do leczo ale bez pestek lub upiec placki 🙂

     

  2. Pierwszy raz na oczy widzę coś takiego! Ale baaajer 🙂

    Poszukam, to dam znać ;D

    1. Dziękuję za przepisy, coś wybiorę.

  3. Ale uroczy! Można go ugrillować i zrobić z nim sałatkę :]

  4. Lubię faszerowane patisony…takich żółtych jeszcze nie jadłam, też posiałam w tym roku…ale na razie nie doczekałam się plonów…zazdroszczę:)

Zostaw komentarz

%d bloggers like this: